זמין במלאי
38.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן משמש

 

שם בוטני: Prunus Armeniaca

שמות נוספים: Apricot

 

המחיר אינו כולל משלוח

שמן משמש

 

שם בוטני: Prunus Armeniaca

שמות נוספים: Apricot

 

משמש הוא עץ קטן שכנראה הגיע אלינו מסין, בעת העתיקה באירופה נחשב המשמש כמעורר תשוקה (אפרודיזיאק), המשמש נרשם בהיסטוריה כמעורר תשוקה במחזה שכתב שייקספיר חלום ליל קיץ, הסינים מקשרים את המשמש לחינוך וגם רפואה.

 

שמן משמש מופק מגלעיני הפרי, בארץ גלעיני המשמש מוכר לילדים (לפחות של פעם) בשם גוגואים, גלעין המשמש מכיל כ 40 עד 50 אחוזי שמן.

 

שמן משמש גלעינים מזכיר במרקמו שמן שקדים מתוקים ושמן אפרסק גלעינים, השמנים הללו משמשים באופן דומה בתחום הקוסמטיקה.

 

שמן משמש גלעינים מורכב בעיקר מחומצה אולאית וחומצה לינולאית, ומכיל כמות נמוכה יותר של חומצות שומן רוויות מרוב השמנים הצמחיים האחרים ולכן יוצר תחושה יבשה יותר באופן יחסי.

 

מבנה שמן משמש גלעינים יציב מאד גם כאשר הטמפרטורות צונחות, צלילותו נשמרת גם בחורף הקר

 

שמן משמש מתחבר בקלות לעור הגוף ונמרח בקלות באמצעות עיסוי.

ואפשר להשתמש בשמן גלעיני משמש במוצרים צלולים כגון שמן עיסוי ושמן אמבט.

 

שמן משמש גלעינים הינו שמן קליל ובעל ארומה מעודנת, עשוי להתאים לעיסוי כללי של הגוף.

 

שמן משמש עשוי להתאים בעיסוי אנשים שעירים ובעלי עור שמנוני מאד וכן עשוי להתאים לאנשים בגיל המעבר.

 

שמן משמש גלעינים משמש בתעשיית הקוסמטיקה במסכת פילינג גלעיני משמש, בקרמים לגוף ולידיים, השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושמוש קוסמטי

שמן יעיל לכל מטרה ונוח לטפול ומכסה מגוון רחב של טפולים קוסמטיים

 

מקורות מידע:

1.      https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9

2.      https://en.wikipedia.org/wiki/Apricot_oil

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן גלעיני משמש
הדירוג שלך