זמין במלאי
46.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן קג'פוט

שם נפוץ: Cajeput
שם בוטני: Melaleuca Leucadendra
ארץ מקור: אסיה/אוסטרליה

המחיר אינו כולל משלוח

שמן קג'פוט

שם נפוץ: Cajeput
שם בוטני: Melaleuca Leucadendra
ארץ מקור: אסיה/אוסטרליה

שמן קג'פוט מופק באמצעות זיקוק ענפים ועלים של עץ הקג'פוט בקיטור.
שמן קג'פוט עשוי להועיל בהתגברות על חיידקים, וירוסים ופטריות ועשוי להחשב למחטא במקרי חתכים ופצעים חיצוניים.

שמן קג'פוט עשוי לסייע בשיכוך כאבים כגון: כאב ראש, כאבי שיניים, כאבי מפרקים וכאבי שרירים.

שמן קג'פוט נמצא בשימוש נרחב בתעשיית הקוסמטיקה, וכמו כן שמן קג'פוט עשוי להועיל לטיפול במחלות עור כגון: פסוריאזיס, אקזמה, דמטיטיס, הרפס ואקנה.

שמן קג'פוט משתלב היטב עם השמנים הבאים:
שמן אנג'ליקה, שמן ברגמוט, שמן ציפורן, שמן לבנדר, שמן גרניום ושמן קורנית

הרכיבים העיקריים של שמן קג'פוט הם:
cineol, terpineol, terpnyl acetate, pinene, nerolidol


לנשים בהריון, תינוקות ולאנשים חולניים מומלץ להיוועץ עם מטפל.

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן קג'פוט
הדירוג שלך