זמין במלאי
201.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן קמומיל רומן

שם נפוץ: Roman Chamomile
שם בוטני: Anthemis Nobilis
ארץ מקור: אנגליה/צרפת

המחיר אינו כולל משלוח

שמן קמומיל רומן

שם נפוץ: Roman Chamomile
שם בוטני: Anthemis Nobilis
ארץ מקור: אנגליה/צרפת

צמח הקמומיל נמצא בשימוש כבר אלפי שנים. רבים מכירים את תה הקמומיל, אך לשמן קמומיל רומן (קמומיל רומאי) תכונות חזקות עוד יותר מאשר לתה.

שמן קמומיל רומן עשוי לסייע בכל הקשור לקשיי עיכול, כאבי בטן, שלשול, גזים, נפיחות, טפילי מעיים, קנדידה, עצירות וכל אי נוחות אחרת בבטן ובמעיים.

שמן קמומיל רומן נחשב לעיתים כאנטי בקטריאלי ועשוי לחזק את מערכת החיסון.
כמו כן שמן קמומיל רומן עשוי לסייע כנגד כאבים כלליים, כאבי מחזור, מיגרנות ותסמיני גיל המעבר.

לשמן קמומיל רומן עשוי לתרום להקלה נפשית, עשוי לסייע במצבי לחץ, חרדות ודכאון.
שמן קמומיל רומן נמצא בשימוש בתעשיית הקוסמטיקה ויכול להחשב כמסייע במצבי עור רגיש, אקזמה, עור יבש, עור סדוק, הרפס, אקזמה ואקנה.

הרכיבים העיקריים של שמן קמומיל רומן הם:

Isobutyl angelate, Isoamyl angelate, Methylallyl angelate, trans Pinocarveol
שמן קמומיל רומן משתלב היטב עם השמנים הבאים:
שמן ברגמוט, שמן לבנדר, שמן יסמין, שמן גרניום, שמן אשכולית, שמן עץ התה, שמן לימון, שמן ליים, שמן ילנג ילנג.

יש להמנע משימוש בשלושת החודשים הראשונים להריון.

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן קמומיל רומן
הדירוג שלך