זמין במלאי
65.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן קוקוס

 

שם בוטני: Cocos nucifera

שמות נוספים:  Coconut Oil, Copra Oil, נרגיל

המחיר אינו כולל משלוח

שמן קוקוס

 

שם בוטני: Cocos nucifera

שמות נוספים:  Coconut Oil, Copra Oil, נרגיל

 

קוקוס הוא עץ ממשפחת הדקליים, והוא היחיד השייך למשפחה זאת.

משערים כי מקורו של הקוקוס הוא מאיזור דרום מזרח אסיה, החלק האכיל בקוקוס נקרא קופרה וממנו מופק שמן קוקוס.

 

ברחבי העולם שימש הקוקוס בעבר ברפואה העממית המסורתית לטיפול במחלות רבות, החל מכאב גרון, הצטננות ועד לכאבי אוזניים.

שמן קוקוס עשוי להיות אנטי בקטריאלי ואנטי פטרייתי[1].

 

שמן קוקוס טהור בצורתו הטבעית עשוי לסייע כשכבת הגנה מפני כלור בבריכה ומלח ים ועשוי לעודד ריפוי עור.

שמן קוקוס עשוי לסייע בטיפול כנגד פריחות, פצעים, כוויות, ווקס הזנה טבעי לשיער.

שמן קוקוס משמש בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית במוצרי ריכוך והזנת השיער, וכן בשמני גוף וקרמים לעור מגורה ויבש.

 

שמן קוקוס טהור הינו נעים וקל לשמוש, ניתן ליצור תערובות שמנים נהדרת לשימוש חיצוני.

מרקמו של שמן קוקוס בצורתו הטהורה הינו מוצק, בעונה קרה יותר ובעונה חמה פחות, שמן קוקוס מתגבש בטמפרטורה של 24 מעלות לערך.

 

מקורות מידע:

1.      http://eol.org/pages/1091712/overview

2.      https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

3.      https://en.wikipedia.org/wiki/Coconut_oil

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן קוקוס
הדירוג שלך