זמין במלאי
15.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן זרעי ענבים

 

שם בוטני: Vitis Vinifera

שמות נוספים: Grape seed oil

המחיר אינו כולל משלוח

שמן זרעי ענבים

 

שם בוטני: Vitis Vinifera

שמות נוספים: Grape seed oil

 

שמן זרעי ענבים הוא שמן נהדר וכיפי, שמן זרעי ענבים נחשב למרכיב עדיף בתעשיית הקוסמטיקה כאשר מדובר על שמירת לחות העור.

שמן זרעי ענבים מכיל כמות גדולה של חומצת לינולאית, השמן עשוי לשמש כחומר סיכה מעולה למטרות שונות.

 

שמן זרעי ענבים נספג מהר יותר יחסית לשמנים אחרים.

 

מקורות מידע:

https://en.wikipedia.org/wiki/Grape_seed_oil

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן זרעי ענבים
הדירוג שלך