זמין במלאי
58.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן חבצלת

שם נפוץ: Lily
שם בוטני: Lilium Auratum
ארץ מקור: דרום אמריקה

המחיר אינו כולל משלוח

שמן חבצלת

שם נפוץ: Lily
שם בוטני: Lilium Auratum
ארץ מקור: דרום אמריקה

מבחינתנו שמן חבצלת לילי הוא שמן של אושר גדול, כל פתיחת בקבוק ממלאת את החדר בריח מדהים ודי קשה לחזור לשיגרה לאחר מכן, פשוט שבו, תריחו ותהנו.

החבצלת ידועה בפריחתה המרהיבה, והשמן מופק מעלי הכותרת של הפרח.
שמן חבצלת ידוע גם בשמו שמן לילי, שמן חבצלת משמש כמרכיב במשחות וקרמים קוסמטיים, תודות ללחות הרבה המצויה בו.

שמן חבצלת עשוי לתרום לריכוך ומניעת סדקים, כתמים, ולהרגעה כללית של העור.
כמו כן עשוי לסייע במחלות ונגעים בעור.

שמן חבצלת עשוי להחשב במקרים מסויימים כבעל ריח חושני ומעורר תשוקה, אנחנו מכירים זוגות מאוהבים בריח השמן הנפלא והמיוחד הזה.

הרכיבים העיקריים של שמן חבצלת הם:
linalol, vanillin, terpineol, phenylethyl alcohol, palmitic acid, cinnamic acid, benzoic acid

שמן חבצלת משתלב היטב עם:
שמן קלנדולה, שמן ילנג ילנג, שמן ורד, שמן לימון, שמן קינמון, שמן יסמין, שמן נרולי,

שמן חבצלת אסור לשימוש בהריון, בהנקה ולילדים.

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן חבצלת
הדירוג שלך