זמין במלאי
40.00 ₪
-
+
סקירה כללית

גליצרין Glycerin או בשמו השני גליצרול Glycerol

נחשב לתוסף ומרכיב די בסיסי ושימושי בהכנת סבונים, משחות שונות ומוצרי קוסמטיקה רבים.

המחיר אינו כולל משלוח

גליצרין

גליצרין Glycerin או בשמו השני גליצרול Glycerol

נחשב לתוסף ומרכיב די בסיסי ושימושי בהכנת סבונים, משחות שונות ומוצרי קוסמטיקה רבים.

גליצרין מעניק למוצרים אליהם הוא מוסף מרקם שמנוני, גליצרול עשוי לסייע לריכוך עור יבש.

מקורות:

  1. https://he.wikipedia.org
כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.גליצרין צמחי
הדירוג שלך