זמין במלאי
49.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן ניאולי

שם נפוץ: Niaouli Broad Leaved Paper bark
שם בוטני: Melaleuca Viridiflora
ארץ מקור: אוסטרליה

המחיר אינו כולל משלוח

שמן ניאולי

שם נפוץ: Niaouli Broad Leaved Paper bark
שם בוטני: Melaleuca Viridiflora
ארץ מקור: אוסטרליה

ניאולי הוא עץ או שיח הגדל בעיקר באוסטרליה, העץ נמוך יחסית ובעל חופת צמרת פתוחה, שמן ניאולי מופק באמצעות קיטור מהעלים הצעירים והענפים של העץ.

בשל תכונותיו של שמן ניאולי, נעשה שימוש במגוון מוצרי קוסמטיקה כגון קרמים, משחות וסבונים.

רכיבים עיקריים בשמן ניאולי
Alpha phellandrene, alpha pinene, beta pinene, cineole, gamma terpineol, limonene, linalool, piperitone.

הילידים המקוריים באוסטרליה האבוריג'ינים, נהגו להשתמש בעבר בחלקי העץ השונים לטיפול במגוון רחב של מחלות, כגון כאבים, פצעים, עקיצות חרקים, בעיות בדרכי הנשימה, דלקות.

על פי הרפואה העממית העתיקה, שמן ניאולי עשוי לחטא, עשוי לסייע כנגד עור שמן, יתכן והשמן עשוי לסייע במקרי אקנה, כתמים, וכוויות, עשוי לעזור במקרי עקיצות חרקים.

ריחו של שמן ניאולי עשוי לסייע לניקוי ראש וריכוז, עדיף להימנע משימוש לפני השינה.
שמן ניאולי עשוי לשכך כאבים, עשוי לסייע בבעיות נשימה, גודש באף, שיעול, שפעת והצטננות.

שמן ניאולי משתלב היטב עם:
שמן לבנדר, שמן הדס, ,שמן תפוז, שמן אזוב, שמן אקליפטוס, שמן לימון, שמן ליים, שמן מנטה, שמן שומר, שמן כוסברה, שמן ערער, שמן אורן

מקורות מידע
https://www.organicfacts.net
https://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן ניאולי
הדירוג שלך