זמין במלאי
117.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן שיבולת שועל

 

שם בוטני:  Avena Sativa

שם נפוץ: Oat Oil

ארץ מקור:

המחיר אינו כולל משלוח

שמן שיבולת שועל

 

שם בוטני:  Avena Sativa

שם נפוץ: Oat Oil

ארץ מקור:

 

שימוש היסטורי ומודרני מראים כי שיבולת שועל ומוצרי שיבולת שועל עשויים לספק יתרונות דרמטולוגיים יוצאי דופן.

כבר בתקופת האימפריה הרומית באירופה גילו את יתרונות שיש לשיבולת שועל להציע.

שמן שיבולת שועל מכיל ריכוז גדול יותר של חומצות שומן אומגה חשובות ונוגדי חימצון, שמן שיבולת שועל עשוי לסייע ולשמש כתחליב יעיל, שמן שיבולת שועל עשוי לשמש כמקשר אידיאלי עבור שילוב טיפול בלחות העור, בקוסמטיקה ומוצרי טיפוח אישי אחרים.

שמן שיבולת שועל עשוי לסייע בהזנת והרגעת עור יבש ומגורה, עור מבוגר ועור רגיש.

שמן שיבול שועל עשוי לחדור את העור במהירות יחסית, הרכב חומצות השומן של שמן שיבולת שועל כולל מעל 35% חומצות שומן חיוניות, וזה מקור טוב של נוגדי חמצון.

 

שמן שיבול שועל עשוי לסייע ולשפר את גמישות השיער וגמישות העור, שמן שיבולת שועל עשוי להותיר את העור עם תחושה רכה וחלקה.

 

לידיעת הסובלים ממחלת צליאק, שמן שיבולת שועל כפי שהוא מכיל גלוטן.

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן שיבולת שועל
הדירוג שלך