זמין במלאי
27.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן תפוז מתוק

שם נפוץ: Orange Sweet
שם בוטני: Citrus Sinensis
ארץ מקור: סין/ברזיל

המחיר אינו כולל משלוח

שמן תפוז מתוק

שם נפוץ: Orange Sweet
שם בוטני: Citrus Sinensis
ארץ מקור: סין/ברזיל

תפוז הוא פרי הגדל על עץ ממשפחת ההדרים, המילה תפוז היא ראשי תיבות של תפוח זהב, או בקיצור, תפו"ז.
שמן תפוז מתוק המופק מפרי התפוז הינו שמן בעל ריח מרענן ונעים, שמן תפוז מופק באמצעות סחיטת קליפת התפוז.
בהיותו בעל ריח כה מרענן יש לשמן תפוז מתוק שימוש נרחב בתעשית הקוסמטיקה, והוא נחשב כעשוי לסייע לעור יבש ומצולק, ועשוי להיות לעזר בחידוש תאים ורענון.

שמן תפוז מתוק עשוי להחשב כבעל השפעה טובה על מצב הרוח, ועשוי לסייע בטיפול כנגד מצבי דכאון ומצב רוח ירוד.

שמן תפוז מתוק עשוי לסייע לטיפול בהתקררויות, בברונכיטיס ומחלות ויראליות.
שמן תפוז מתוק עשוי להיות לעזר בטיפול להרגעת שרירים כואבים, לשחרור מתחים והרגעה באופן כללי.

שמן תפוז מתוק משתלב היטב עם השמנים הבאים:
שמן ברגמוט, שמן ציפורן, שמן כוסברה, שמן אורן, שמן לבונה, שמן זנגביל (ג'ינג'ר), שמן לימון, שמן יסמין, שמן ליטסאה קובבה (מאי צ'אנג), שמן נרולי, שמן וניל, שמן לבנדר, שמן ורד, שמן פצולי, שמן סנדלווד, שמן גרניום

הרכיבים העיקריים של שמן תפוז מתוק הם:
Limonene, Myrcene, alpha-Pinene, Linalool

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן תפוז מתוק
הדירוג שלך