זמין במלאי
14.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן דקל

 

שם בוטני: Elaeis Guineensis

שמות נוספים: Dendê Oil, Palm Oil

המחיר אינו כולל משלוח

שמן דקל

 

שם בוטני: Elaeis Guineensis

שמות נוספים: Dendê Oil, Palm Oil

 

שמן דקל מופק מפרי עץ הדקל, לשמן דקל יש מספר שימושים.

שמן דקל משמש לייצור סבונים וקוסמטיקה.

 

שמן דקל מכיל חומצות שומן רוויות, בטמפרטורת החדר הן מוצקות.

השמן הוא מוצק למחצה, כ 44% מחומצות השומן בשמן דקל הן חומצה פלמיטית.

 

שמן דקל משמש  בתעשיית הקוסמטיקה כבסיס למוצרי שיער, הזנת ידיים, מוצרי טיפוח ומוצרי שמירה על עור תינוקות, וכן למוצרי טיפוח לעור יבש ומבוגר.

 

ניתן להוסיף שמן דקל לשמני בסיס נוספים.

 

מקורות מידע:

https://en.wikipedia.org/wiki/Palm_oil

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן דקל
הדירוג שלך