זמין במלאי
51.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן פלמה רוזה

שם נפוץ: Palmarosa, Indian Geranium, Gingergrass, Rosha Grass
שם בוטני: Cymbopogon Martinii
ארץ מקור: הודו

המחיר אינו כולל משלוח

שמן פלמה רוזה

שם נפוץ: Palmarosa, Indian Geranium, Gingergrass, Rosha Grass
שם בוטני: Cymbopogon Martinii
ארץ מקור: הודו

פלמה רוזה הוא עשב הצומח יחסית גבוה, שמן פלמה רוזה מופק מזיקוק העשב בקיטור טרום פריחתו.
לשמן פלמה רוזה ניחוח אופייני אשר מזכיר את ריח הורד, מכאן שמו. השמן משמש לעיתים בתעשיית הקוסמטיקה והבישום.

שמן פלמה רוזה עשוי לסייע בשימוש כאנטי ויראלי, אנטיספטי ועשוי ללחום בחיידקים ודלקות.

ברפואה העממית, שמן פלמה רוזה נחשב כתורם אשר עשוי לשפר את מראה ולחות העור.
שמן פלמה רוזה עשוי להיות יעיל להוספת לחות לעור יבש, לטיפול בצלקות ולשמירה על עור רענן.

שמן פלמה רוזה עשוי להועיל גם להעלאת מצב הרוח, ועשוי לסייע במצבי חרדה ולתרום לצלילות המחשבה.

שמן פלמה רוזה עשוי להועיל במקרים של חוסר תיאבון והפרעות אכילה, בהיותו מחזק ומעודד פעילות קיבה ומעיים תקינות.

שמן פלמה רוזה משתלב היטב עם:
שמן גרניום, שמן ילנג ילנג, שמן ליים, שמן רוזמרין

רכיבים עיקריים בשמן פלמה רוזה הם:

Geranyl acetate, dipentene, linalool, limonene, myrcene

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן פלמה רוזה
הדירוג שלך