זמין במלאי
71.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן פטשולי

שם נפוץ: Patchouli
שם בוטני: Pogostemon Cablin
ארץ מקור: אינדונזיה

המחיר אינו כולל משלוח

שמן פטשולי

שם נפוץ: Patchouli
שם בוטני: Pogostemon Cablin
ארץ מקור: אינדונזיה

שמן פטשולי נחשב כשמן בעל ריח מיוחד ואהוב במיוחד, ובזכותו הוא אחד השמנים הנפוצים בתעשיית הקוסמטיקה.

השימוש בשמן פטשולי החל לפני אלפי שנים בפיליפינים, והתפרסם בעת האחרונה בשנות ה 60, כאשר היה חלק נכבד ממהפכת ההיפים.

שמן פטשולי מופק ע"י זיקוק בקיטור של עלי הצמח.

שמן פטשולי נחשב כאנטי ויראלי, ועשוי לסייע בשימוש מחטא ואנטי בקטריאלי.
שמן פטשולי עשוי לסייע ולעורר תשוקה מינית אפרודיזיאק.

שמן פטשולי עשוי לסייע במקרים של בעיות עור כגון : אקנה, הרפס, קשקשים, פטרת, ועור שמן. ולתרום להתחדשות תאי עור.

כמו כן, ברפואה העממית מיוחסות לשמן פטשולי תכונות שעשויות לסייע נגד מצבי דכאון וחרדות.

שמן פטשולי משתלב היטב עם השמנים הבאים:
שמן ילנג-ילנג, שמן יסמין, שמן רוזמרין, שמן לבנדר ושמן סנדלווד.

הרכיבים העיקריים של שמן פטשולי הם:
Patchouli alcohol, a-Bulnesene, a-Guaiene, Seychellen, Gamma Patchoulene,
a-Patchoulene

שמן פטשולי אסור לשימוש לנשים בהריון וילדים

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן פטשולי
הדירוג שלך