שמן אפרסק גלעינים

מק"ט
4500035
זמין במלאי
54.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן אפרסק

                  

שם בוטני: Prunus Persica

שמות נוספים: Peach

המחיר אינו כולל משלוח

שמן אפרסק

                  

שם בוטני: Prunus Persica

שמות נוספים: Peach‏‏‏‏

 

מקורו של עץ האפרסק הוא בסין, משם נדד אל רחבי העולם.

שמן אפרסק מופק מהגלעינים ועשוי להכיל ריכוז גבוה של חומצות שומן חיוניות, שמן אפרסק עשוי לשמש לריכוך והזנת העור.

 

שמן אפרסק עשוי לסייע לחידוש תאים, השמן נספג בעור.

שמן אפרסק משמש בתעשיית הקוסמטיקה בקרמים שונים, חלב גוף, שמן עיסוי ועוד.

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן אפרסק גלעינים
הדירוג שלך