זמין במלאי
31.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שם נפוץ: Pine
שם בוטני: Pinus Sylvestris
ארץ מקור: אירופה, רוסיה, אמריקה הצפונית.

המחיר אינו כולל משלוח

שמן אורן

שם נפוץ Pine
שם בוטני Pinus Sylvestris
ארץ מקור אירופה, רוסיה, אמריקה הצפונית.

בשימוש ביתי שמן אורן משמש כדוחה חרקים ומטהר אויר אנרגיה ואוירה.
שמן אורן ידוע גם בשם אורן היערות, תכונותיו עשויות לעורר ולרענן, לקרר ולהרגיע.

יתרונותיו של שמן אורן עשויים לכלול סיוע בהפחתת דלקת ואדמומיות, הגנה מפני דלקות סינוסים, אקזמה, פסוריאזיס, לעורר את הנפש ואת גוף, הגנה הבית מפני מגוון רחב של חיידקים.

תכונותיו של שמן אורן מנציחים אותו כאחד השמנים האתריים החשובים ביותר בשימושי ארומתרפיה.
לשמן אורן רעילות נמוכה מאוד עבור בני אדם, לכן הוא אחד מהשמנים האתריים הבטוחים,
למרות שישנם אנשים רגישים שעלולים לסבול מגירויי נשימה קלים בזמן שאיפת ריחו של השמן.

ישנם אנשים הנוטים להשתמש בשמן אורן במצבי עייפות ולשיכוך כאבים, וכן לכאבי שרירים, דלקות פרקים ובדלקות רקמת העצב ושיגרון.

שמן אורן עשוי להועיל בחיטוי אנטי ויראלי, עשוי להיות נוגד דלקת, מכייח ומסייע בבעיות בדרכי הנשימה.

בתחום הקוסמטיקה והטיפול בעור משמש שמן אורן כמעורר ממריץ ומחזיר חיות לעור,
שמן אורן עשוי לעזור בהתחדשות תאי העור ועשוי לסלק פסולת מעל פני העור.

שמן אורן משתלב היטב עם:
שמן ערער, שמן לבנדר, שמן ארז, שמן רוזמרין, שמן מרווה.

לאנשים אשר ידועה להם בעיה לבבית ואלרגנית, אין להשתמש בשמן אתרי אורן
אסור השימוש לילדים מתחת לגיל 3.

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן אורן
הדירוג שלך