זמין במלאי
120.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן רוז היפ

 

שם בוטני: Rosa Rubiginosa

שמות נוספים: Rose Hip, Sweet Briar, Eglantine

המחיר אינו כולל משלוח

שמן רוז היפ

 

שם בוטני: Rosa Rubiginosa

שמות נוספים: Rose Hip, Sweet Briar, Eglantine

 

שמן רוז היפ מופק מזרעים של מספר זנים של ורד הבר, השמן מכיל פרו-ויטמינים בעיקר בטא קרוטן, שמן רוז היפ בעל ערך גבוה של חומצות שומן חיוניות כגון חומצת לינולאית, אומגה 3

ואומגה 6.

 

שמן רוז היפ משמש בעיקר כרכיב בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית במוצרי טיפוח העור ועשוי לסייע לבעיות עור, צלקות, אטופיק דרמטיטיס, אקזמה, סימני מתיחה, עור מבוגר וצרוב שמש, עשוי לסייע בעידוד התחדשות וצמיחת תאי עור, ציפורניים שבירות וקמטים.

 

שמן רוז היפ הינו שמן צמחי ומעולה בתערובות שמנים.

 

מקורות מידע:

1.      https://en.wikipedia.org/wiki/Rose_hip_seed_oil

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן רוז היפ
הדירוג שלך