זמין במלאי
215.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן אובליפיחה

 

שם בוטני: Hippophae Rhamnoides

שם נפוץ: היפופיאה, אשחר, Облепиха, Sea Buckthorn

המחיר אינו כולל משלוח

שמן אובליפיחה

 

שם בוטני: Hippophae Rhamnoides

שם נפוץ: היפופיאה, אשחר, Облепиха, Sea Buckthorn

 

אובליפיחה הוא שיח קוצני, תפוצתו הגדולה היא באירופה ובאסיה.

פירות אובליפיחה מכילים סוכרים פרוקטוז וגלוקוז, אלכוהול סוכרים, חומצות, ויטמינים E, C, K ותרכובות פונליות, סיבים, חומצות אמינו ומינרלים [1]

 

שמן אובליפיחה עשוי לסייע בהזנת ושמירת העור ולהחיותו, עשוי לסייע כזרז להחלמה מכוויות שמש, קרינה, פצעים, חתכים, צלקות, טחורים, אקזמות ובעיות עור אחרות.

 

שמן אובליפיחה עשוי להחשב לשמן בעל ערך קוסמטי רב, בשל מרכיביו.

ישנם הטוענים כי שמן אובליפיחה עשוי לסייע כנגד תהליכי הרס בעור כתוצאה מקרינת שמש

וזאת בזכות עושר האנטי אוקסידנטים שבו, ועשוי למזער נזקי שמש וקמטים.

 

מקורות מידע:

1.      https://en.wikipedia.org/wiki/Hippophae

 

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן אובליפיחה
הדירוג שלך