זמין במלאי
48.00 ₪
-
+
סקירה כללית

שמן וניל

שם נפוץ: Vanilla
שם בוטני: Vanilla Planifolia
ארץ מקור: מדגסקר מקסיקו

המחיר אינו כולל משלוח

שמן וניל

שם נפוץ: Vanilla
שם בוטני: Vanilla Planifolia
ארץ מקור: מדגסקר מקסיקו

וניל הוא צמח נפלא ממשפחת הסחלביים אשר גדל בעיקר במקסיקו והסביבה.
מתרמילי שיח הוניל מפיקים שמן וניל שהוא מיצוי משרף הצמח.

שמן וניל שונה לחלוטין מתמצית הוניל המוכרת שנמצאת במטבח, תמצית הוניל מיוצרת כחומר טעם לתעשיית המזון, שמן וניל משמש בתחום הארומתרפיה ואינו מיועד למאכל.
רוב הטעמים הכוללים וניל, אינם נגזרים למעשה מצמח הוניל.

ריחו של שמן וניל המוכר והידוע ונישא למרחוק, הריח הנפלא של ילדותינו מחזיר אותנו הביתה.
עם ארומה מנחמת ומחממת את הלב, שמן וניל פופולרי בערובות שמנים לעיסוי, נרות וסבונים.

שמן וניל בשימוש ארומתרפי נחשב באופן כללי במזרח הרחוק, כעשוי להשפיע על רגיעה כללית, מעור תשוקה אפרודיזיאק ודיכאון.

שמן וניל מעולה כתוספת לשמן נשא, שמן דומיננטי העשוי להתאים ליצירת אוירה רגועה
רופאים באירופה של המאה ה 16 השתמשו בו כאפרודיזיאק, מעורר תשוקה.

שמן וניל הינו בעל ריח אופייני ומשמש בייצור סבונים ומוצרי קוסמטיקה.

לעיתים עשוי שמן וניל לעזור בהפחתת כאבי שרירים וכאבי פרקים בעיסוי.

המרכיבים הפעילים בשמן וניל הם:

Acetic Acid, Capric Acid, Eugenol, Furfural, Isobutyric Acid and Vanillin Hydroxybenzaldehyde

שמן וניל משתלב היטב עם:
שמן תפוז, שמן לימון, שמן נרולי, שמן בנזואין, שמן קמומיל, שמן לבנדר, שמן סנדלווד, שמן וטיבר, שמן ברגמוט, שמן לבונה, שמן יסמין, שמן ילנג ילנג

כתוב חוות דעת שלך
כתיבת חוות דעת יכולה להיעשות רק על ידי מי שרשום במערכת, וכל חוות דעת תהיה חייבת להיות מאושרת לפרסום.שמן וניל
הדירוג שלך